Cel serè o poc ennuvolat en general a primeres hores del matí, tot i que hi haurà bancs de núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud i punts de la depressió Central. Aquests núvols minvaran, però al llarg del matí creixeran nuvolades a la meitat est. Divendres, les temperatures cauran de manera considerable i hi haurà possibilitat de xàfecs intensos que es podrien esvair de cara a dissabte. Diumenge, tornarà a lluir el sol.

A partir de migdia també en creixeran a la resta del Pirineu i Prepirineu, i litoral i prelitoral central, mentre que a partir del final de la tarda també n'apareixeran al litoral i prelitoral sud. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís groc per intensistat de pluges a la Selva, Garrotxa i el Ripollès.

En tots aquests sectors el cel quedarà localment molt ennuvolat o cobert, mentre que a partir de la tarda arribaran intervals de núvols per l'oest que deixaran el cel mig ennuvolat a la resta del país al final del dia. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel quedarà molt ennuvolat.