L'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha acabat els accessos a l'escola les Escomes. Segons ha explicat l'alcalde, Jordi Cargol (PDeCAT), han posat a nivell els murs d'entrada al centre educatiu i els han fet nous.

També han fet un pas per a vianants d'uns 700 metres de llargada. El pas comunica l'escola amb la travessa de Sant Jaume i separa els vianants dels vehicles. D'aquesta manera, les entrades i sortides d'escolars són més segures.

Cargol ha explicat que és la primera part del pas de vianants, a la pràctica un carrer nou. La segona de 700 metres més arribarà fins als vestidors del camp de futbol i suposarà la unió de la zona escolar amb l'esportiva.

El pas de vianants entre la zona escolar i l'esportiva s'acabarà aquest any i, segons Cargol, està valorada en uns 200.000 ?.

L'alcalde ha assenyalat que l'any vinent començarà la millora de la zona esportiva. Cobriran la pista d'esports, perquè els escolars la puguin fer servir tot l'any i també faran reparacions al camp de futbol. Cargol va indicar que Ensenyament ha posat a concurs la redacció del projecte de l'ampliació de l'escola. Abans, va suprimir el contracte amb l'empresa que havia guanyat un concurs anterior. Ho va fer perquè l'empresa va incomplir el compromís d'adjudicació.