Cel molt ennuvolat o cobert arreu. A partir de mitja tarda, la nuvolositat tendirà a minvar pel nord-oest i a partir del vespre a altres punts de l'interior.

La temperatura baixarà entre moderadament i acusadament al llarg del dia i la mínima es donarà al final de la jornada. La temperatura mínima es mourà entre els 4 i 9 ºC al Pirineu, entre els 11 i 16 ºC al litoral i entre els 8 i 13 ºC a la resta del país.

S'esperen precipitacions a qualsevol punt del territori al llarg del dia, tot i que al llarg de la tarda minvaran pel nord-oest. Seran d'intensitat feble o localment moderada. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants, tot i que localment seran abundants (entre 20 i 50 mm al llarg del dia). La cota de neu baixarà fins als 2200 al Pirineu i Prepirineu Oriental i fins als 1800 metres al Pirineu i Prepirineu occidental.

Vent de component nord i oest en general entre feble i moderat. A més, hi haurà alguns cops forts a cotes altes de la meitat nord sobretot fins a mitja tarda. D'altra banda, el vent de tramuntana a l'Empordà i el mestral a les terres de l'Ebre bufarà moderat amb cops forts, localment molt forts fins a mitja tarda i de nou al final del dia. Al llarg de la tarda, tendirà a quedar fluix i variable a la resta del territori.