La primera edició de la cursa Aquarel·la Run va tenyir ahir a la tarda de colors els participants a la cita solidària, que cedeix els seus beneficis a l'AECC-Catalunya Contra el Càncer Girona, l'entitat d'ajuda als malalts de càncer de les comarques gironines i a les seves famílies.

Aquesta cursa de colors no competitiva i de caràcter festiu va comptar amb gairebé 700 inscrits de totes les edats, segons els organitzadors. Va arrencar a les sis de la tarda del costat del pavelló de Fontajau, al parc de les Ribes del Ter de la ciutat de Girona i va recórrer 2,5 quilòmetres pel parc de la Devesa.

Durant el recorregut, que estava amenitzat amb música i que els participants van poder fer caminant, corrent o fins i tot ballant, els van llançar pols de quatre colors diferents -verd, rosa, taronja i blau- amb extintors i canons.

La quota de les inscripcions es destinarà a les activitats que desenvolupa l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona per donar suport als malalts oncològics i a la investigació del càncer, una malaltia de la qual aquest any es diagnosticaran uns 4.000 nous casos a les comarques gironines, segons les dades del Registre del Càncer de Girona.