L'alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, ha anunciat que ha arribat a un acord per a la urbanització del polígon de Llongafollia amb el Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Incasol. Segons ell, el compromís és per tirar endavant la urbanització del polígon industrial de Llongafollia a l'entrada del poble. Fa pocs dies, Casas va mantenir una reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el director de l'Incasol, Damià Calvet.

Empreses interessades

Casas ha explicat que la urbanització del polígon està supeditada a l'interès d'empreses per instal·lar-s'hi. És a dir, sense un compromís ferm de fer-hi naus industrials, el Departament i l'Incasol no tiraven endavant la urbanització.

Segons l'alcalde, les coses ara han canviat i hi ha dues empreses que han manifestat el seu interès en instal·lar-se al polígon. Casas ha precisat que les empreses hi estan interessades des de fa temps, però ara la concreció d'una instal·lació està propera.

L'activació del polígon de Llongafollia és una vella demanda de l'Ajuntament de Sant Feliu. Les primers gestion daten del 1992, fa 25 anys. El 2010 semblava que el farien però la crisi ho va aturar.