Agents de la Policia Nacional van detenir tres persones a Girona, Madrid i Barcelona per intentar canviar 4.770 euros en bitllets legals tintats procedents de l'atracament d'un furgó blindat.

El Banc d'Espanya sol realitzar aquest tipus de canvis, però en aquesta ocasió els policies ho van poder evitar en detectar que les taques que presentaven els bitllets procedien de tintes de seguretat, informa la Policia Nacional.

L'operació va començar quan el Banc d'Espanya va rebre sol·licituds de canvi de bitllets d'euro legítims i els policies van detectar que s'estaven intentant canviar diners tacats amb tintes.

Un cop paralitzat el canvi, els investigadors van poder corroborar que les taques eren de tintes de seguretat gràcies a un estudi als laboratoris de química de la Policia Científica.

Així, els agents van procedir a la localització i detenció de les tres persones que es van presentar al Banc d'Espanya, ubicades a Girona, Madrid i Barcelona. També van ser intervinguts 4.770 euros en bitllets tintats.