Fina Puigdevall i Raül Balam conversaran a la UdG sobre l'art en l'alta cuina

Els dos xefs de restaurants amb 2 estrelles Michelin protagonitzen el diàleg aquest dimecres a la facultat de Turisme

25.09.2017 | 20:28
Puigdevall i Balam

Fina Puigdevall i Raül Balam, xefs dels restaurants Les Cols i Moments respectivament, protagonitzaran aquest dimecres un diàleg sobre 'Les arts a la taula'. Moderada pel periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, la conversa girarà entorn la bellesa culinària, l´adaptació de diferents formes d´art en plats d´alta gastronomia i la creació de menús temàtics

Fina Puigdevall, xef i propietària del restaurant Les Cols (Olot), és també responsable dels menús del restaurant Òleum del MNAC, que basa en quadres del romànic i el modernisme que alberga aquest museu.

Raül Balam, xef i director del restaurant Moments, dins de l´hotel 5 estrelles gran luxe Mandarin Oriental (Barcelona) i fill de Carme Ruscalleda, crea una oferta d´alta gastronomia inspirada en el 7è art, en pel·lícules com Titanic, Forrest Gump, Pulp Fiction o Buscant a Nemo, entre d´altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema