El prestigiós xef Jordi Roca i la seva dona Alejandra Rivas, directora de Rocambolesc, han presentat una edició limitada de gelats amb inèdits sabors, colors i toppings. Es tracta de la primera vegada que el millor reboster del món s'inspira en un cotxe.

Sens dubte, un enginyós procés creatiu de Roca per a Citroën que té com a resultat el primer gelat SUV. Un veritable capritx, al més pur estil Rocambolesc, basat en les característiques del Nou SUV compacte Citroën C3 Aircross i en les seves infinites possibilitats.

La creativitat, originalitat i frescor de Jordi Roca s'uneix a l'emblemàtica personalitat del cotxe, que no deixarà indiferent a ningú. Una experiència única per als sentits.

Els famosos gelats i toppings avantguardistes de Rocambolesc han estat escollits per Roca, Alejandra i el seu equip de dissenyadors gràfics i científics. Elaborats de forma artesanal amb excel·lent matèria primera, aquests gelats han portat la cuina d’El Celler de Can Roca al carrer.

Hi ha quatre gelats diferents a escollir.

Un està farcit de xocolata amb llet i cobertura de mora; pels més golafres en proposen un de dolç de llet amb toppings de iogurt liofilizat; també ofereix un postre de taronja amb sèsam negre, que connecta amb diverses cultures pels seus ingredits, i per últim, pels més apassionats, ofereix una peça amb la cobertura de maduixa i fruita de la passió amb xocolata amb llet a l’interior que vol reproduir l’experiència de conduir el Citroën C3 Aircross.