Dipsalut organitza aquest cap de setmana una jornada sobre intervenció psicològica en esdeveniments traumàtics. Aquest 7 d'octubre s'ha previst celebrar, a la seu de Dipsalut, la jornada «Intervenció Psicològica en Trauma. Perquè les víctimes deixin de ser-ho al més aviat possible», que anirà a càrrec de Francisco Duque Colino.

La jornada servirà per inaugurar la segona edició del Màster en Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències de la Fundació Universitat de Girona i amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, d'Axios i de l'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

L'acte estarà conduït per Francisco Duque Colino, psicòleg clínic expert en intervenció en crisi i especialitzat en el tractament del trauma agut i en víctimes de fets violents. Duque va tenir una molt destacada intervenció en l'atenció, suport i tractament a múltiples víctimes de l'atemptat terrorista de l'11 de març de l'any 2004 a Madrid.

Assistència prèvia inscripció

La participació a la jornada d'aquest dissabte és oberta a totes les persones interessades en la temàtica i, de manera molt especial, a tots aquells professionals de l'àmbit de les emergències psicològiques. L'assistència a l'acte és totalment gratuïta, però requereix d'inscripció prèvia. Es fa a través del web de Dipsalut (apartat «Formació»).

L'acte està organitzat pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, la Universitat de Girona i Dipsalut.