La junta local de l'AECC Maçanet contra el càncer organitza aquests dies diverses activitats per difondre informació sobre el càncer de mama i recaptar fons per a la investigació de la malaltia. La cita porta per lema «Units contra el càncer de mama. Quan fem de la nostra vida un cant a l'esperança, tot esdevé possible».

Les acivitats previstes a Maçanet de la Selva començaran aquesta tarda a les 5 a la Societat amb la projecció del film Ya te extraño i un col·loqui posterior amb la presència de la psicooncòloga de l'AECC Catalunya contra el Càncer de Girona, Pepi Soto. En acabar l'acte hi haurà un petit refrigeri.

Dissabte a partir de les 10 del matí a la plaça de l'Església hi haurà una ballada de sardanes, l'actuació de Sarumba amb l'Anna Hortelano i la participació dels gegants de Maçanet.

A la nit, a partir de les 9 del vespre, hi haurà el segon sopar benèfic «Units contra el càncer de mama», que se celebrarà al pavelló municipal i serà un acte d'homenatge a la restauradora recentment desapareguda Mey Hofmann. L'escola d'Hosteleria Hofmann, que ella va fundar, obsequiarà amb unes postres elaborades pel pastisser Eric Ortuño els assistents al sopar benèfic.