Dipsalut ofereix una seixantena de cursos de formació en salut pública per a aquest segon semestre de l'any. L'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona ha programat cursos del camp de la protecció de la salut i del de la promoció de la salut. Dins el primer àmbit, ofereix formació relacionada amb el control de les instal·lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, amb la salubritat de les piscines d'ús públic, la prevenció i el control dels riscos associats a l'aigua de consum humà o la seguretat alimentària.

Pel que fa a la promoció de la salut, proposa formació en línia de primers auxilis psicològics en situacions de crisi. També per atendre adequadament víctimes d'agressions sexuals i d'autoprotecció per als professionals d'emergències.

Finalment, es proposen diferents tipologies de cursos orientats a capacitar l'alumnat en l'ús dels desfibril·ladors i l'aplicació dels protocols de suport vital bàsic.

Tots els cursos són gratuïts. Van dirigits a professionals tant del sector públic com del privat, tot i que es dona preferència als primers. Les inscripcions s'han de realitzar des del web de l'Organisme (dipsalut.cat). El període es tanca un cop s'hagin cobert les places de cada curs.