La 15a Fira del Bolet - Llagostera

Durant tot el dia al nucli antic de Llagostera, Fira del Bolet amb mercat, demostració i taller d´oficis artesanals, tallers infantils i exposicions diverses. A altres punts del municipi, com la plaça del Castell, exhibició de falcons, exhibició castellera i per acabar la jornada, a les 8 del vespre, castell de focs amb els diables d´en Pere Botero. També arrenca avui la Campanya Gastronòmica Cuina del Bolet.

La Festa de la Cervesa de Platja d´Aro arriba a la trentena edició - Platja d´Aro

A la plaça del Mil·lenari de Platja d´Aro, de 2/4 d´1 del migdia a 1 de la matinada, celebració de la 30a Festa de la Cervesa. Estands amb fins a 30 varietats de cervesa d´arreu del món. A 2/4 de 7 de la tarda, Marrinxos Band. A 1/4 de 9 del vespre, Xarangarin Xaranga. A les 10 del vespre, orquestra La Montecarlo.

Firatast - Girona

De les 12 del migdia a les 12 de la nit al Palau de Fires de Girona celebració del Firatast amb la possibilitat de fer diferents tasts i degustacions.

Girocòmic - Girona

De les 10 del matí a les 8 del vespre a la carpa annexa del Palau de Fires celebració del saló Girocòmic amb més de 40 expositors dedicats al còmic, al manga, als jocs de taula i als videojocs i que reunirà al voltant de 25 autors de prestigi internacional.

Fira de Playmobil - Figueres

De les 10 del matí a les 2 de la tarda i de 4 de la tarda a les 8 del vespre a la Casa Empordà (Antic escorxador) fira de playmobil amb exposició de diorames, col.leccionisme, concurs i activitats per a la mainada.

Festa Major amb missa, sardanes, concert i ball - Flaçà

Flaçà continua de Festa Major. Avui, a les 11 del matí, tindrà lloc la missa amb l´orquestra a l´església i tot seguit sardanes i vermut amb La Principal de Porqueres. A 2/4 de 7 de la tarda al pavelló tindrà lloc el concert i ball amenitzat amb la formació musical Orquestra Metropol.

Fira-ruta de l´art - Castellò d'Empúries

A les 12 del migdia a la nova sala d´audicions del convent de Santa Clara presentació del llibre «Crema Londres a Tarragona» a càrrec de l´alcalde, Salvi Güell i Anna M. Constanseu.

- A les 4 de la tarda obertura a la Farinera.

- A les 8 del vespre acte oficial d´inauguració a la basílica de Santa Maria i després concert i espectacle de foc amb Senyors de Foc amb motiu dels deu anys de la ruta de l´art.

Fira del col.leccionisme i del disc - Figueres

De les 9 del matí a les 8 del vespre a la plaça Catalunya celebració de la fira del col.leccionisme i la fira del disc.

- A les 12 del migdia a la plaça de la Palmera ballada de sardanes amb la cobla Contemporània.