El conductor d'un camió va resultar ferit greu ahir a primera hora del matí en bolcar a l'AP-7, al seu pas per Viladasens, en sentit nord, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

L'accident es va produir quan passaven uns cinc minuts de les set del matí, a l'altura del punt quilomètric 45,5, i el vehicle va quedar travessat a la calçada.

Per aquest motiu, es va haver de tallar la circulació i el trànsit es va desviar per l'N-II a Vilademuls. Els bombers van haver d'excarcerar el ferit, que va ser traslladat immediatament en estat greu fins a l'hospital Doctor Josep Trueta de Girona.

Fins al lloc s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra.

A partir de les 10 del matí es va poder obrir la circulació amb només un carril tallat, i aquest va quedar afectat fins pràcticament a un quart de sis de la tarda. A partir d'aquell moment es va normalitzar la circulació amb la retirada del vehicle de la calçada.