El conductor d'un turisme va morir ahir en xocar frontalment contra una furgoneta a la carretera C-31, a l'alçada de Ventalló. Amb aquesta ja són cinc les víctimes mortals

La víctima és un jove de 28 anys de nacionalitat marroquina i veí de Torroella de Montgrí. Segons va informar el Servei Català del Trànsit, l'avís als Mossos d'Esquadra es va produir a les 7.12 hores del matí. Per causes que s'estan investigant, els dos vehicles van impactar frontalment en el punt quilomètric 368.

Els tres ocupants de la furgoneta van resultar ferits lleus, dos d'ells van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona i un va ser donat d'alta al lloc de l'accident. El sinistre va obligar a tallar la carretera en els dos sentits durant més de dues hores, i no va ser fins a les 9.34 hores que es va poder reobrir. Arran de l'accident es van desplaçar fins al lloc dels fets sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels Bombers i tres ambulàncies del SEM que no van poder fer res per salvar la vida del conductor.

Més víctimes mortals

Aquest suposa la novena víctima mortal en aquest pont del Pilar a les carreteres catalanes des de l'accident del passat dissabte, on dos nois d'Esplugues de Llobregat, una noia de Barcelona i una altra noia de Terrassa d'entre 29 i 35 anys van morir en precipitar-se amb el seu tot terreny en una pista forestal a Molló.

A més, el conductor d'una motocicleta va perdre la seva vida en un accident a la C-37 a Santa Maria de Miralles.