La segona edició de l'Oncobike ha recollit 31.374 euros que es destinaran a la millora de les residències que l'Oncolliga té pels malalts de càncer, i els seus familiars. En total han estat 306 ciclistes repartits en 51 els equips que han participat aquest any, i que han recorregut 200 quilòmetres de camins per la Vall del Llémena.

La sortida es va donar dissabte a les vuit del matí a Sant Gregori (Gironès) i fins la matinada d'aquest diumenge han anat arribant els participants. Cal destacar també la col·laboració de 150 voluntaris que han ajudat a la logística de la prova, així com un grup d'estudiants de fisioteràpia que desinteressadament han ajudat als esportistes.

L'Oncolliga compta actualment amb dos pisos al barri de Sant Ponç de Girona, a tocar de l'Hospital Josep Trueta, destinats a les famílies dels malalts oncològics que preveuen una llarga hospitalització. D'aquesta manera s'ofereix allotjament de forma gratuïta i s'eviten així les despeses. L'any 2016 van utilitzar aquest servei un total de 44 famílies, que hi van fer 1.170 pernoctacions. Quan els pisos estan plens, s'ofereix als usuaris una habitació en algun dels hotels que col·laboren amb l'entitat.