Un home va perdre la vida ahir al migdia en caure-li a sobre unes columnes de bales de paper d'una tona de pes mentre treballava a la seva empresa ubicada a la localitat de Llagostera.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís pels volts de tres quarts de quatre de la tarda, en el qual s'informava que un operari d´una empresa de gestió i reciclatge de residus de Llagostera, havia resultat ferit de gravetat. Al cap de poc temps, els agents del cos policial es van personificar al lloc dels fets per veure què havia succeït i de quina manera es podia intervenir.

Quan els Mossos van arribar a l'empresa en qüestió, els companys de la víctima els van explicar que els fets havien passat en el moment en què l´home es trobava entre unes columnes de bales de paper, una de les quals li va caure a sobre i l´havia deixat ferit de gravetat.

Tot i la ràpida actuació dels testimonis per retirar la bala de paper, la qual pesava una tona, amb un carretó elevador, no es va poder fer res per salvar-li la vida. Es tractava d'un home de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la població de Llagostera.

Al lloc dels fets s´hi han traslladat dues patrulles de Mossos d´Esquadra, diverses dotacions de la Policia Local de Llagostera, el Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) i tres dotacions de Bombers de la Generalitat.

Els agents dels Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d´acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.