Un accident a la C-65 a l'alçada de Llambilles va causar ahir retencions a la via a primera hora del matí. Els vehicles circulaven amb lentitud amb cues de fins a un quilòmetre d'entrada a Girona a una hora punta de trànsit.

L'accident es va produir quan passaven vuit minuts de les vuit del matí al quilòmetre 23 de la carretera, segons el Servei Català de Trànsit.

Un quilòmetre de la via va resultar afectada amb una important congestió a primera hora del matí.

Segons Trànsit, l'accident va ser entre dos turismes per encalç. Circulaven direcció Girona. Els conductors dels cotxes no van resultar ferits.

Al lloc s'hi van desplaçar els serveis policials per regular el trànsit. Els cotxes no va caldre retirar-los. Els conductors els van situar al lateral mentre procedien a fer els tràmits de l'accident.

Això va generar retencions entre els nombrosos vehicles que aquella hora circulaven direcció Girona. El Servei Català de Trànsit donava per normalitzada la circulació cap a les deu del matí.

Topada d'un ciclista

A Girona, a la plaça Països Catalans un ciclista es va accidentar en topar amb un vehicle. L'accident va passar a tres quarts de vuit del matí. L'accidentat va patir contusions.