Diversos manifestants tallen aquest dimecres al matí diverses carreteres gironines amb motiu de la vaga general, entre les quals es troben les principals vies d'accés com l'AP-7, l'A-2 i l'N-II.

N-II a Riudellots

Cues quilomètriques de cotxes i camions s'han format en qüestió de minuts a la N-II, al voltant del nus de carreteres que conformen aquest vial, l'Eix transversal i l'AP-7, a més de l'accés a l'aeroport Girona Costa Brava. Els promotors de la protesta es trobaven a la calçada, al pas superior de la N-II, a l'enllaç amb la resta de connexions viàries. El tall, que encara provoca retencions ha començat després de les 11 del matí i fins a dos quarts d'1, no s'ha començat a regular el trànsit en sentit alternatiu, començant a circular primer els vehicles que anaven en direcció sud. A la sortida del polígon industrial de Fornells de la Selva, entre la variant de Girona i l'entrada a la Nacional, agents dels Mossos d'Esquadra informaven de la situació. Els conductors han reaccionat amb paciència i molts han optat per estirar les cames pels vorals de la carretera. L'impacte de la vaga a les escoles s'ha fet pal·lès amb la presència d'infants als cotxes. Els conductors han deixat passar les ambulàncies que han circulat per la zona tancada, que han pogut travessar sense problemes.

AP-7 a Borrassà

L'autopista està tallada a Borrassà des de primera hora el que ja ha format llargues cues en els dos sentits de la maxa. Als manifestants se´ls han anat sumant també tractors que anaven arribant entre aplaudiments. Les llargues cues són visibles ja des de Figueres. Des dels diferents ponts que creuen l´autopista els ciutadans s´apropen per observar la via col·lapsada.

N-II a Borrassà

Unes dues centes persones tallen l'N-II a l'alçada de Borrassà direcció Nord. Els manifestants se situen just a la cruïlla que enllaça amb l'antiga NII a Vilamalla i l'accés a l'autopista a Figueres. Els manifestants van acompanyats de tractors que han arribat amb els aplaudiments dels assistents. Aprofiten ara per fer una botifarrada.

Moltes de les carreteres secundàries que comuniquen pobles de l'entorn urbà de Figueres presenten un trànsit intens i s'estan convertint en vies alternatives dels ciutadans per poder accedir a la capital o continuar direcció nord i evitar els talls a l'NII i l'autopista.