La secció quarta de l'Audiència de Girona

La fiscal sol·licita amb caràcter principal una petició de 32 anys de presó per quatre delictes d'abús sexual amb accés carnal perquè diversos dels delictes denunciats ja han prescrit. Alternativament, l'ha tipificat d'abús sexual amb accés carnal continuat i la pena sol·licitada ha estat de deu anys de presó. De la seva banda, la defensa demana l'absolució en mantenir que els fets denunciats no són certs.

L'acusat, Serafín B. J., es va casar amb la mare de la víctima, que va néixer el 1991, quan la nena tenia uns quatre anys i es va divorciar el 2008.

La jove, que en l'actualitat té 26 anys, va relatar, molt afectada, que no podia concretar la primera vegada que va abusar d'ella, perquè ho recorda des que tenia «ús de raó», però sí que va indicar que ja havia estat violada quan li va venir la regla, als nou anys. La jove, que va mantenir que per a ella era el seu «dia a dia», va dir que respondre se li feia tan difícil com si a algú li preguntessin «quantes vegades en la seva vida ha menjat espagueti».

La víctima va relatar que el seu padrastre aprofitava tots els moments en què la seva mare no hi era per abusar d'ella on vivien, a l'Alt Empordà, o a la casa de camp que tenien els seus avis en una comarca de Barcelona, o fins i tot a la furgoneta.

Els abusos van acabar quan tenia quinze anys. Només pensava amb treure's la vida, segons explica, i el processat va arribar un dia a casa i, en veure-la amb un ganivet dient que no podia més, li va treure i li va dir «que ja no ho faria mai més».