Un home d´entre 30 i 33 anys ha mort en un accident de trànsit i una dona ha resultat ferida de gravetat avui a la tarda a la urbanització de la Roureda, al sector de la Canya, al terme de Sant Joan les Fonts. Els afectats són mare i fill. El sinistre s'ha produït cap a dos quarts de set de la tarda, quan un vehicle tot terreny ha sortit de la carretera i ha envestit els dos vianants que caminaven per una vorera que passa entre la carretera i una zona verda. El conductor del vehicle ha donat positiu en alcoholèmia, superant els 0,50mg/l i ara es troba ingressat a l´hospital d´Olot amb ferides de poca gravetat.

El lloc de l´accident està situat al quilòmetre 84 de la N-260 en direcció a Lloc Alou (Vall de Bianya) a pocs metres de la cruïlla de la urbanització la Roureda i al costat d´una marquesina d´autobusos. La marquesina ha quedat completament destruïda. Prop del lloc dels fets hi ha un pas de vianants i un semàfor.

La dona va haver de ser traslladada a l´Hospital Josep Trueta de Girona en estat molt greu. El conductor d´uns 23 anys va ser traslladat a l´Hospital d´Olot amb lesions de poca gravetat.

Al lloc dels fets hi han anat 2 ambulàncies, 4 vehicles de bombers i els Mossos d´Esquadra. L´accident no ha afectat el trànsit de la N-260, perquè els sinistre ha quedat situat al costat de la carretera i els vehicles d´emergències s'han pogut ubicar en les vies d´entrada a la urbanització. La zona on ha tingut lloc l´accident ha estat escenari d´altres sinistres amb resultats fatals. És l´inici d´una recta d´una desena de quilòmetres voltada de zones urbanitzades.