Aquest dimarts es commemora el Dia Internacional del Voluntariat i la Creu Rojad'aquest col·lectiu.

Aquesta entitat a la demarcació de Girona compta amb més de 2.300 persones voluntàries que realitzen la seva tasca de forma solidària i desinteressada en més de 26 punts a tot el territori.

El voluntariat de Creu Roja està compost per un 56% de dones i un 44% de homes. El grup d'edat més nombrosa és el de persones amb entre 21 i 30 anys (un 27%), seguit del grup de 31 a 40 anys (un 17%).

L'any 2017 més de 2.000 persones han realitzat voluntariat a la Creu Roja Girona, dedicant el seu temps i esforç en activitats solidàries com acompanyar les persones grans, donar suport a nens i nenes amb les seves tasques escolars o ajudar aquells que necessiten urgència, sense esperar res canvi.

Les activitats en què la Creu Roja ofereix més oportunitats per fer voluntariat són les d'atenció a persones refugiades, immigrants, majors i infants, així com en activitats de salvament i emergències i en la Xarxa de la Creu Roja.

Premis Amb V de Voluntariat

Amb V de VoluntariatCreu Roja va lliurar el passat divendres 24 de novembre a Sitges (Barcelona) els II Premis "Amb V de Voluntariat" de la Creu Roja a les següents persones voluntàries, per reconèixer el seu treball i dedicació al voluntariat en l'organització.