Els Mossos d'Esquadra van detenir el 5 de desembre a Banyoles dos homes i una dona per robar en dos supermercats de la població per valor de 600 euros.

La policia va rebre l'avís el dimarts a la tarda quan una treballadora de l'establiment va trucar alertant que tres persones havien entrat a la botiga, havien intentat agafar diversos productes i, finalment, n'havien sortit corrent. Quan els agents hi van arribar, van trobar la treballadora amb una escombra a la mà indicant un turisme que fugia de l'aparcament. Diverses patrulles van interceptar el cotxe poc després.

A l'interior, hi havia dues persones que ocupaven els seients davanters i un tercer estava estirat a la part posterior tapant unes bosses negres.

Entre els objectes robats, hi havia 60 formatges envasats al buit, tretze paquets d'embotits, quinze llaunes d'escopinyes i patés i deu més de bombons.

Durant l'escorcoll, els agents també van localitzar quatre pantalons tipus faixa per amagar productes. Tots tres van quedar detinguts perquè no van acreditar cap tiquet de compra dels dos establiments d'on proveïen els aliments.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 6 de desembre i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs. Sobre dos d'ells, consten nombrosos antecedents.