L'Ajuntament d'Olot s'ha compromès a estudiar la creació de zones d'aparcament temporal davant de les Ajuntament d'Olotfarmàcies

El regidor d'Espai Públic, Josep Gelis (PDeCAT), va afirmar que l'Ajuntament repassaria la ubicació de les farmàcies i, si prop d'alguna és possible, hi posaran un aparcament de 15 minuts.

L'origen de l'afirmació del regidor d'Espai Públic és un prec de Manel Mitjà, regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya. Mitjà va exposar la situació de les persones que volen accedir a una farmàcia de guàrdia els caps de setmana.

Va dir: «La gent que necessita anar a la farmàcia aparca allà on pot». Va concretar que deixen el cotxe damunt dels passos de vianants, a les voreres, en doble fila i en les cruïlles amb el consegüent efecte en la visibilitat dels altres conductors.

Mitjà va proposar la creació de places d'aparcament limitat fins a 15 minuts per tal d'evitar saturacions de vehicles en els carrers propers a les farmàcies.

De les 16 farmàcies que hi ha a Olot una meitat estan situades en els carrers del centre i l'altra en barris o zones de la perifèria. En alguns casos estan ubicades davant de vies molt transitades.