La millora i ampliació de la depuradora de Cassà i Llagostera tira endavant

16.12.2017 | 07:09
L´estat actual de la depuradora.

El projecte de millora i ampliació de la depuradora de Cassà de la Selva-Llagostera segueix endavant. Des d'aquest divendres i fins al proper 25 de gener, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) posa a disposició dels ciutadans el projecte per tal que en puguin saber tots els detalls.

La consulta es pot fer de manera presencial, a les seus centrals de l'ACA o als respectius ajuntaments, o a través d'Internet. Les millores faran possible garantir les necessitats de sanejament actuals i futures dels dos municipis, ja que la planta gairebé duplicarà la seva capacitat de tractament, passant dels 2.984 metres cúbics al dia a 5.968; o el que és el mateix, passa de donar servei a 17.400 habitants a prop de 30.000.

Per fer possible aquest increment de capacitat, es construirà una nova línia de tractament paral·lela a l'existent, i es millorarà el pretractament de l'aigua. També s'ha previst incorporar una nova estació de bombament a la xarxa de col·lectors i es duran a terme diverses actuacions orientades a reduir els sobreeiximents en episodis de pluges intenses i el seu impacte sobre el medi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook


Enllaços recomanats: Premis cinema