La inscripció a la sisena edició dels Mobile Learning Awards, el concurs que premia les iniciatives educatives a través de dispositius mòbils i que s'emmarca dins del programa mSchools, estarà oberta fins a l'11 de febrer de 2018.

Aquests premis reconeixen els projectes més innovadors de docents i centres educatius de Catalunya a través de l'ús de la tecnologia mòbil a l'educació. El seu objectiu és reconèixer la tasca innovadora i impulsar la integració i els usos de la tecnologia mòbil als centres educatius.

La cerimònia dels Mobile Learning Awards tindrà lloc en el marc del Mobile World Congress, el dijous 1 de març. El certamen l'organitza la Mobile World Capital Barcelona, en col·laboració amb la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i GSMA.

La nova edició del certamen proposa dues modalitats de concurs. D'una banda, les millors experiències i propostes d'aula amb tecnologies digitals, en què es seleccionaran les millors experiències i propostes d'aula desenvolupades pels docents i estudiants universitaris respectivament, i que tinguin com a objectiu l'ús innovador de les tecnologies digitals. I d'altra banda, Escoles Innovadores en l'Aplicació de les Tecnologies Digitals, amb la finalitat de donar a conèixer les diferents vies d'integració de les tecnologies digitals a tots els centres docents de Catalunya, mitjançant unes propostes concretes de desenvolupament i implementació.

També s'incorpora, com a finalitat, fer visibles les accions que les associacions de mares i pares o de famílies d'alumnes de les escoles i els instituts catalans fan en el procés d'aplicació de les tecnologies digitals en el seu centre educatiu.