Un home va estacar, colpejar i robar en una casa del carrer Vic dels Hostalets d'en Bas. Els fets van tenir lloc ahir al voltant de 2/4 de 12 del migdia, quan un home encaputxat i amb la cara tapada va entrar porta secundària oberta per oblit en una casa del carrer Vic dels Hostalets d'en Bas. Són cases de dues plantes amb balcons, portes de fusta gruixuda i reixes a les finestres de la planta baixa.

Presumptament, l'home hauria entrat per robar sobre la base de pensar que no trobaria ningú dins.

Això no obstant, als baixos de la casa, es va trobar amb una dona d'uns setanta anys, a la qual va exigir que li donés diners.

Tot seguit la va obligar a pujar fins al primer pis. Un cop dalt es va trobar amb una altra dona, aquesta d'uns 80 anys. Les dues dones són cunyades. La dona de 80 anys es va revoltar i l'home li va donar diversos cops al cap amb un bastó.

Després d'haver colpejat la dona, el lladre va aconseguir endur-se una quantitat indeterminada de diners d'una bossa de mà. El lladre no s'hauria entretingut a cercar més diners o objectes de valor per l'habitatge.

Un cop comès el delicte, el lladre va marxar. No se sap si va allunyar-se dels llocs del fets a peu o si tenia algun vehicle preparat.

Fugit el lladre, les dones van restar estacades durant uns 30 minuts, fins que va arribar l'home d'una d'elles i va donar l'avís.

Al cop de poc, van arribar els Mossos d'Esquadra i els Serveis d'Emergències Mèdiques. La dona que havia estat colpejada va haver de ser traslladada a l'Hospital d'Olot i de la Garrotxa. La dona tenia contusions i estava molt espantada. Això no obstant, no tenia lesions de gravetat.

Els Mossos d'Esquadra com a suposat autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El robatori amb força i violència ha arribat després d'una temporada de pocs robatoris.