Una vista de la qual va transcendir ben poca cosa. L'Audiència de Girona Els fets s'haurien produït ara fa dos anys, concretament el març del 2016, moment en el qual s'haurien destapat.

Aleshores l'acusat vivia a la localitat d'Olot amb la que llavors era la seva dona i la filla d'aquesta. Pel que s'ha pogut saber, aquest presumptament hauria estat abusant de la seva fillastra mentre vivien a la capital de la Garrotxa. Actualment l'acusat resideix a Barcelona. Els fets es van jutjar ahir al matí a la secció quarta de l'Audiència de Girona a porta tancada, ja que en començar la sessió el magistrat Adolfo García -en aquest cas exercint de president del tribunal- va acceptar la proposta de totes les parts de fer-ho així. Durant el matí van anar passant per sala diversos testimonis, alguns dels quals van resultar ser professors del centre de la menor.

El processat s'enfronta a un delicte d'agressió sexual a menor de 16 anys i a un altre de lesions. Inicialment se li demanen 15 anys de presó, així com una suma de 8.000 euros en concepte d'indemnització. L'acusació pública també sol·licita que un cop hagi complert la condemna, l'home passi a quedar sota llibertat vigilada, amb la qual no es podria acostar a la seva fillastra.