L'Oficina de Consum de la Garrotxa ha avisat de revisions del gas, sense demanda prèvia, a Sant Joan les Fonts, Castellfollit de la Roca i Tortellà.

A Sant Joan les Fonts, van vendre material i serveis a un home de més de 80 anys per valor de 298 ? i a un immigrant per valor de 82,26 ?.

L'Oficina avisa que els revisors cobren al comptat o porten un datàfon per cobrar amb targeta. L'Oficina recorda que la llei del Comerç marca que no es poden fer visites comercials sense cita prèvia.

Així doncs, en el cas de trobar-se amb una revisió que després es consideri innecessària, l'afectat por fer una reclamació a l'Oficina del Consumidor de la Garrotxa.

Per tal d'afrontar les visites comercials indesitjades a domicili, l'Oficina del Consumidor ha repartit un full informatiu.

Sobre, les revisions del gas indesitjades avisen que el més important és que hi hagi hagut un avís previ per carta.

Apunten que en el cas de les revisions del gas butà és l'usuari el que ha de demanar la revisió i que és el responsable d'observar les dates de caducitat marcades en les gomes taronges.

Pel que fa a les revisions del gas canalitzat, les inspeccions sempre es paguen a través de la factura de la companyia comercialitzadora. És a dir, no s'han de donar diners.