L'Ajuntament de les Planes d'Hostoles començarà divendres, dia 2 de febrer, el procés participatiu per a la remodelació de la rambla Dolors Moreno. Es tracta del principal eix del poble, perquè comunica la travessa de la c-63 (avinguda Lluís Arnau) amb la plaça Tomàs Franch i els carrers que condueixen fins a l'ajuntament i l'església parroquial. El procés el conduirà Arnau Estudi d'Arquitectura.

Segons ha explicat l'alcalde de la localitat, Eduard Llorà (PDeCAT), «l'objectiu és incentivar una reflexió de cara a aquest espai amb una mirada cap al futur».

El procés participatiu començarà amb un acte que comptarà amb els conferenciants Xavier Solà (historiador), Jordi Aulí (arquitecte) i Jordi Franquesa (arquitecte).

L'alcalde ha explicat que el procés participatiu tindrà una durada de 6 mesos. Sobre la base del procés, els arquitectes escollits faran un projecte que ha d'estar fet abans d'acabar l'any.

La rambla Dolors Moreno des de la dècada dels seixanta només ha tingut intervencions puntuals, per la qual cosa la part propera a la plaça, segons ha valorat l'alcalde, està força malament.