Els Mossos d'Esquadra han comissat l'arma a un caçador de 69 anys de Llagostera per portar el doble de les bales permeses al seu rifle. Els agents de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial de Girona van denunciar dijous passat, dia 1 de febrer, a Llagostera un veï del municipi com a pressumpte autor d'una infracció del reglament d'armes i la llei de caça.

Els fets van ocórrer durant el matí del mateix dia 1 de febrer en uns boscos del veïnat de Panedes, dins el terme municipal de Llagostera, on els agents estaven fent un control planificat de caça major del porc senglar, un control que el cos policial realitza de manera regular.

Els agents dels Mossos d'Esquadra van identificar els integrants de la batuda i van detectar que un dels caçadors portava un rifle que excedia de la munició permesa. Concretament, l'home denunciat portava un carregador amb cinc bales, més una a la recambra de l'arma, quan la llei determina que només es poden portar dues bales al carregador i una a la recambra.

Després d'aixecar l'acta corresponent, els agents van comissar l'arma i la guia i la van lliurar la secció d'intervenció d'armes de la Guàrdia Civil de Girona, que és el cos competent.

Les diligències seran lliurades a la Subdelegació del Govern de Girona i al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de Girona, segons van informar ahir fonts dels Mossos d'Esquadra a través d'un comunicat.