Les estacions d'esquí Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé, del Grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, celebren el Carnestoltes amb tallers, descomptes i premis per a les persones que hi assisteixin. A La Molina, les disfresses hauran d'esperar una setmana, fins al dissabte 17 de febrer, quan se celebrarà la Jornada Retro & Nit de les 75 Torxes.

Aquest cap de setmana, a la Vall de Núria es premiaran els esquiadors disfressats amb un descompte del 20% en el forfet o en el cremallera. El concurs es completarà amb altres activitats, com ara sortides amb raquetes de neu.

A Vallter 2000, avui també se celebrarà un concurs de disfresses en el que es premiarà la més original amb un forfet de dia doble. Tant avui com demà, es realitzaran tallers de màscares i maquillatge de fantasia.

Pel que fa a La Molina, l'objectiu de la festa retro és animar els visitants a disfressar-se d'esquiadors d'època i, així, homenatjar els que baixaven la muntanya amb esquís de fusta i faldilles ara fa 75 anys.