El ple va aprovar per unanimitat la instal·lació de dos llocs de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics. Un estarà situat a la zona oest, al costat de l'aparcament públic del restaurant B-Creck i l'altre a la zona est, al costat de la zona verda de la Rodona.

La regidora Montserrat Torras (PDeCAT) va explicar que el servei estarà en servei en el termini després de l'exposició pública de l'acord de 30 dies. També va informar que els usuaris podran carregar amb una targeta, que el temps de càrrega serà de 30 minuts i que en cada lloc, a la llarga, podran carregar 2 cotxes alhora. Això no obstant, ara només es podrà carregar un vehicle en cada lloc. El cost del servei durant un any està valorat en uns 12.000 ?. El servei disposa d'assegurança i els equips tenen garantia.

El cost que pagarà l'Ajuntament per cada càrrega és de 2,75 ? i carregar cada dia durant un any suposarà una despesa de 1.980 ?.

En el torn d'intervencions, el portaveu d'Olot en Comú, Xavier Garcia, es va mostrar favorable a la iniciativa. Josep Guix (PSC) va valorar en positiu el fet que el servei sigui gratuït de cara a la promoció del vehicle elèctric. Això no obstant, va observar que en un futur i quan el cotxe elèctric tingui prou difusió, l'Ajuntament cobri, almenys, la targeta.

Anna Descals de la CUP va demanar per les responsabilitats en cas de vandalisme o avaria. La portaveu d'ERC, Anna Barnadas, va aprofitar per agrair el fet que l'Ajuntament s'hagi fet soci de la cooperativa Som Mobilitat de l'Associació Naturalista de la Garrotxa i que, en conseqüència, hagi llogat durant dos dies a la setmana un cotxe de la cooperativa.

Tot i mostrar-se favorable a la iniciativa, Barnadas va considerar que, segons el criteri del seu grup, hauria estat millor posar els llocs de recàrrega a l'aparcament del cementiri i a la plaça del Carme. El motiu, segons ella, és que mentre els usuaris fessin la càrrega de 30 minuts, podrien acostar-se al centre per fer les seves compres.

També va considerar que l'Ajuntament hauria de pensar com pot fer que la despesa de les càrregues repercuteixi en part en l'usuari.