El Partit Demòcrata (PDeCAT) del Gironès va escollir ahir al vespre una seva nova executiva comarcal. L'actual regidora a l'oposició de l'Ajuntament de Salt, Fanny Carabellido, agafa el relleu de Jaume Busquets Arnau a la presidència del partit a la comarca.

El PDeCAT va citar els seus associats a les set de la tarda per escollir la nova executiva comarcal. Al procés d'elecció només s'hi va presentar una candidatura de consens que els associats van haver de ratificar. Els resultats de la votació van ser de 55 vots a favor, 1 vot en contra i 1 vot en blanc.

A més de Carabellido, la nova executiva està formada per Rosa M. Antequera Barrero, Jordi Batlle Egea, Lluís Freixas Vilardell, Josep Frigolé Oliveras, Sònia Gràcia Xuclà, David Mas Roselló, Àfrica Masó Sumsi, Carla Matilla Rubirola, Sergi Miquel Valentí, Josep Pujols Romeu, Raül Salinas Morcillo i Georgina Trias Pilsa.

Un cop fet el recompte, el responsable d'organització del PDeCAT, David Bonvehí va dir que «Jaume Busquets ha fet molt bona tasca i estic segur que la Fanny i el seu equip farà unas tasca excel·lent». «Jo que he sigut president comarcal, per ser una bona tasca hem de tenir tres qualitats: has de ser honest com la Fanny, pragmàtic com la Fanny amb moltes ganes com la Fanny», va afegir el número 2 del PDeCAT en un acte amb la presència, entre altres del president del partit a la vegueria de Girona, Pere Vila.

Per la seva part, la nova presidenta comarcal va ressaltar en la seva intervenció que «sóc la primera dona què és presidenta comarcal del Gironès i vindran moltes altres. Treballarem per la comarca i pel partit centrant-nos sobretot en els nostres municipis», va sentenciar Carabellido.