Els Mossos d'Esquadra

L'arrestat en veure la policia va fugir amb el seu vehicle i més tard el van localitzar amb la droga i van arrestar el conductor.

El detingut és un home, de 41 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Campdevànol que va quedar arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets es remunten a quarts de nou del vespre del dissabte passat, quan els Mossos de la comissaria de Ripoll estaven fent una vigilància en un establiment de la població de Ripoll on s'hi podria estar realitzant accions relacionades amb el tràfic de drogues quan van observar un vehicle feia maniobres evasives en veure la dotació policial.

El vehicle es va escapolir de la policia, però minuts més tard va ser localitzat al carrer Montgrony de la mateixa població.

En l'escorcoll de vehicle, sota el seient del copilot, la patrulla va trobar un moneder de pell amb substància estupefaent. Concretament 28 embolcalls de cocaïna (42,06 grams) i un peça de gairebé 11 grams de haixix.

Segons estimacions de la Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior, la droga podria estar valorada en 1.500 euros.

Els Mossos van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El detingut, sense antecedents, van passar el dia 5 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.