Amb la finalitat de fer valdre la localitat, l´Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ha començat un seguit d´activitats relacionades amb la cultura i la natura. El programa té el nom de «Aprèn i gaudeix de la natura i la cultura de Sant Feliu de Pallerols» i està organitzat per l´Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols amb col·laboració de l´Esbart Vall d´Hostoles, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Diputació de Girona i la Institució Catalana d´Història Natural.

El primer acte de l´activitat va tenir lloc el dissabte, dia 24 de febrer, quan va tenir lloc la presentació de l´audiovisual Sant Feliu de Palleros, un poble per somniar. En 17 minuts, el treball exposa la cultura popular i la història de Sant Feliu.

Els actes del programa acabaran el 15 de juliol. El dissabte vinent, dia 24 de març, tindrà lloc la xerrada «Arquitectura Urbanisme i Construcció a la Catalunya dels segles XVI i XVII: cases, carrers, masos i esglésies de Sant Feliu de Pallerols», a càrrec de l´historiador, Xavier Solà. El mateix historiador farà una visita guiada al nucli antic el diumenge dia 25.