Un alumne olotí i un altre de gironí van ser premiats ahir en la sisena edició del Concurs d'Emprenedoria a l'FP de les comarques gironines. Els guardons es van lliurar en un acte celebrat a l'Auditori Josep Irla de l'Edifici de la Generalitat a Girona.

En la modalitat de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, el premi va ser per a Marc Vila, de l'Institut La Garrotxa, d'Olot, i en la modalitat de Cicle Formatiu de Grau Superior va resultar guanyador Enric Domínguez, de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona. També es va concedir un accèssit per la qualitat del projecte a Paula Frigola, Neus Marull, Hanae Saghir, Christian Pérez, Judith Vilalta, David Malagelada i Marc Vilalta de l'Institut Montilivi de Girona

El secretari de Polítiques Educatives, Joan Mateo, i el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco, van anunciar en el decurs de l'acte les novetats en l'oferta de cicles formatius per al curs 2018-2019 als centres de les comarques gironines. Les novetats es concreten en un cicle mitjà de Preimpressió digital a l'Institut Santa Eugènia de Girona, i tres de superiors: Desenvolupament d'aplicacions web a l'Institut Sa Palomera de Blanes, Direcció de cuina a l'Institut Olivar Gran de Figueres i un d'Ensenyament i animació socioesportiva a l'Institut Illa de Rodes de Roses.