La mobilització de l´habitatge, repensar diferents zones de l´espai públic i un projecte per dinamitzar el carrer dels Sastres seran les primeres accions del Pla Integral de Millora del Nucli Antic d´Olot (PIAM del Nucli Antic).

Les primeres accions s´inclouen en la partida de 150.000 € que el pressupost de l´Ajuntament d´Olot per al 2018 destina al PIAM del Nucli Antic. També són accions dins d´aquesta àrea d´influència la creació d´un espai de coworking, les inversions fetes a l´Escola Superior d´Art Disseny i Oficis Artístics i la possible ubicació d´una residència d´estudiants al Nucli Antic.

Ara, i per tal de seguir les accions exposades preveuen fer un Consell de Barri, la celebració del dia del Pla, una activitat per fer difusió dels treballs i la creació d´un espai expositiu que recollirà el material elaborat. L´espai estarà al nou local de l´Associació de Veïns del Barri Vell.

Els resultats del procés participatiu del PIAM del Nucli Antic han estat presentats a les 8 del vespre del dilluns 19 de març, al Centre Catòlic d´Olot. L´acte ha comptat amb la presència dels representants de les entitats, els partits polítics i els tècnics municipals que han format part del procés participatiu que va precedir la redacció del pla.