La regidora socialista de Fem Ripoll, Anna Belén Avilés, va qüestionar al darrer ple municipal la política de subvencions als clubs esportius que es van aprovar durant la junta de govern local de febrer. Avilés va preguntar al govern quin era el criteri que s'utilitzava per calcular els imports que rep cada entitat.

Una memòria calculada en funció de les necessitats que cada club esportiu trasllada a l'Ajuntament acaba determinant la quantitat que se'ls acaba destinant, segons va explicar el regidor de serveis econòmics, Josep Maria Creixans. Aquesta nova fórmula s'aplica perquè l'anterior, la d'una quantitat fixa per club «no era correcta», va dir Creixans. L'alcalde Jordi Munell va afegir que els clubs que proposaven més activitats i una major dinàmica també es mereixien més diners. Les explicacions no van convèncer Avilés.

En el quadre de subvencions aprovats, el club més beneficiat és el Club de Futbol Ripoll, amb 9.000 euros. A més, l'Escola de Futbol del Ripollès, en la qual hi té presència conjuntament amb la UE Campdevànol, rep 1.000 euros més. L'At. Ripoll CF, des de la darrera setmana vinculat al CF Ripoll, rebrà aquest any 3.000 euros.

Els altres clubs que reben xifres per sobre dels mil euros, són l'Hoquei Club Ripoll, amb 5.000; la Unió Esportiva Ripoll (bàsquet), amb 4.700; i l'Escola de Futbol Sala, amb només 1.600 euros. Abans de ser regidora, Avilés havia format part de la directiva d'aquesta darrera entitat.