L'empresari Miquel Gotanegra va ser guardonat ahir, en un acte a Estrasburg (França), amb l'European Hotel Awards by Reférences 2018, per la seva trajectòria professional en el sector turístic. El guardó l'atorga la revista Références Hôteliers-Restaurateurs International, de referència al món de la gastronomia i hostaleria de luxe. «Se seleccionen aquelles persones que per les seves qualitats humanes i professionals contribueixen a posicionar en nivells capdavanters l'hostaleria europea» destaquen els impulsors del premi. La selecció la fa un jurat format per professionals, clients d'hotels i l'equip editorial de la revista.

«Aquest premi és un reconeixement al gran esforç de la meva família durant molts anys i a tot el meu equip, que m'ha donat suport en tot moment per tirar endavant l'empresa i fer-la créixer. Per poder arribar on som ens cal molta unió i molta complicitat. Fa més de 40 anys que em dedico al sector turístic, i tinc la gran sort que a més de la meva professió la feina que faig també és la meva passió» remarca Gotanegra. «Premis d'aquesta categoria m'omplen de satisfacció i m'encoratgen a continuar treballant encara amb més energia», afegeix.

Miquel Gotanegra és gerent de Terraza Grup de Roses, empresa familiar creada el 1935 i que actualment consta d'hotels, càmpings i apartaments turístics,sumant en total unes 1.200 places d'allotjament. A més, és president de la Federació Catalana de Càmpings i de l'Associació de Càmping de les comarques gironines, vicepresident executiu de la patronal FOEG i membre de consell d'administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, entre d'altres càrrecs.