El portaveu de la CUP, Raül Massanella, en el darrer ple, va demanar a l'equip de govern del PDeCAT que apliqui els mateixos criteris a l'hora de multar els familiars que recullen o porten alumnes a les escoles.

«Si els han de multar, que els multin a tots», va dir. Massanella va plantejar que havien rebut queixes sobre el fet que, segons va dir, «Sembla que hi ha un criteri diferent a l'hora de multar o d'avisar els cotxes que estacionen a les zones blaves d'Olot».

Massanella va concretar igulament que als pares i familiars que traslladen els nens fins a l'escola Pia i el Cor de Maria d'Olot se'ls permet parar al mig de la carretera.

Va oposar que, segons les persones que se li han queixat, als familiars que porten nens o estacionen prop de l'escola Montessori se'ls multa. Massanella va concloure: «En tot cas, jo crec que se'ls ha de multar a tots».

El prec de Raül Massanella va ser recollit per Josep Gelis (regidor de Mobilitat i Ocupació de la Via Pública pel PDeCAT). Gelis va explicar l'existència d'una certa permissivitat a les sortides i entrades a les escoles.

Va assenyalar que, durant uns 15 minuts abans i uns 15 minuts després, la Policia Municipal no multa els conductors que estacionen en zona blava.

En referència a l'escola Montessori, Gelis va apuntar que desconeixia si en els darrers mesos hi havia hagut multes. Gelis va indicar que el marge de temps de permís per recollir la mainada el donen a totes les escoles.

En el ple també va tenir lloc la protesta i la intervenció durant el plenari d'un grup de pares per l'eliminació d'una línia de P3 a l'escola pública.