Els Bombers van trobar ahir a la tarda el cos sense vida d'una dona a la Font del Sant, prop de la localitat garrotxina de Montagut i Oix. Els equips de rescat han reprès la recerca a Montagut a les vuit del matí amb el grup muntanya dels Mossos, els efectius de seguretat ciutadana i investigació de la comissaria d'Olot i Bombers. El cos es troba en una zona de difícil accés. Una vegada recuperat el cos està previst traslladar-lo fins a l'heliport d'Olot. Mentrestant, continua la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort.

Tot indica que es podria tractar de l'excursionista desapareguda des de diumenge a la zona de Sadernes, la qual havien estat buscant els efectius de seguretat per terra, mar i aire. La dona -de 43 anys, nacionalitat russa i veïna de Girona- va ser vista per darrer cop quan va dir al seu acompanyant --amb qui havia anat d´excursió- que anava a fer una volta i va sortir de la tenda de campanya on estàven. Fonts de la família expliquen que l´home, com que era aviat i estava cansat, no la va acompanyar i no va ser fins més tard que després de buscar-la sense èxit en va denunciar la desaparició.

El cap de guàrdia dels Bombers, Ferran Garcia, va explicar a l'ACN que la cinglera fa «més de trenta metres» i que no «s'hi podia arribar amb la grua».

Per això, el cadàver es recuperarà avui al matí. Abans del cos, el dispositiu de recerca ja havia trobat una motxilla vermella i un mocador de coll que pertanyien a la dona desapareguda des de diumenge. L'autòpsia, doncs, podrà determinar amb més exactitud la causa i les circumstàncies de la defunció i donar més llum als fets.