El ple municipal de Cassà de la Selva ha aprovat el destí del romanent de l'exercici econòmic del 2017 que es dedicarà a inversions al municipi. 1.097.597,51 euros d'aquest romanent es destinarà a reduir l'endeutament del consistori, que se situava a finals del 2017 a un nivell del 29,57%.

Amb els diners resultants, es podrà dur a terme una nova fase de rehabilitació del nucli històric que millorarà el carrer d'Avall, la plaça Sant Pere i el carrer del Reverend Joaquim Bosch, obra amb un import de licitació de 369.875 euros. El romanent també permetrà finançar la urbanització definitiva de l'aparcament del Pavelló Triple i els accessos a la zona esportiva al costat de la piscina descoberta, actuació amb un pressupost inicial de 253.000 euros. Entre les inversions també es preveu la compra de l'edifici de Can Frigola que, juntament amb la Torre Salvana, de propietat municipal, forma el conjunt medieval més important que conserva el municipi, el qual data del segle XVI.

La modificació de crèdit també contempla una sèrie d'inversions més petites com la compra de diversos para-sols per la piscina descoberta o el canvi de finestres de Can Nadal.