Els Mossos d'Esquadra van detenir dues persones mentre robaven en una casa on des de fa un temps no viu ningú de Castellfollit de la Roca.

Segons va informar Olot Televisió, els fets van tenir lloc al voltant de 2/4 de 8 del vespre de dimarts passat. Al voltant d'aquesta hora i encara de clar, un veí es va adonar de la presència d'almenys una persona dins del recinte de la casa, on havia viscut el senador Ramon Sala (Castellfollit, 1934 -Barcelona, 2008). És una casa que té una barana de dos metres. La meitat de baix és de pedra i la de dalt de vegetació.

L'home va alertar els Mossos d'Esquadra, els quals van anar cap a la casa. Quan va arribar la policia, l'home es va escapar pel jardí i va fugir. Al cap d'una estona, el van poder atrapar ja lluny del nucli urbà, prop de la rotonda d'accés a l'A-26 i el polígon industrial de Begudà.

Dins de la casa, els Mossos d'Esquadra van detenir un altre home. Els detinguts són dos veïns d'Olot. Un noi de 18 anys de nacionalitat espanyola i un home de 46 anys amb doble nacionalitat anglesa i espanyola. Un dels detinguts té antecedents penals.

Arran de la detenció, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació perquè creuen que pot haver-hi més persones implicades.

Els Mossos d'Esquadra van recuperar dues motxilles i una maleta de pell. També van poder recuperar 67 ampolles de vi.