Lalcalde de Santa Pau, Josep Companys (ERC), en el darrer ple, va informar de la licitació d'una pista d'skate per un valor aproximat de 20.000 ?.

Companys va indicar que la idea és dinamitzar la zona esportiva. Va explicar que ha de ser una zona de passeig i de trobada de la gent del poble, la qual, segons ell, cada vegada tendeix més a anar-hi.

La zona esportiva està situada abans d'arribar al nucli urbà per la carretera GI-524. Consta de pavelló poliesportiu, pista de pàdel, camps de tenis i camp de futbol. La pista d'skate és per atraure els joves que fan servir el patí a la zona esportiva.

Companys també va informar de l'aprovació de l'encàrrec per a la redacció d'un magatzem per a la brigada. L'alcalde va explicar que l'Ajuntament disposa de parcel·les en propietat a la nova zona industrial que són ideals per fer-hi un magatzem.

També va exposar l'adjudicació de les obres de la carretera entre el sector de Can Toca i el barri del Corb, al límit amb el terme municipal de les Preses.

Segons va explicar Companys al ple, l'obra serà possible gràcies a un ajut destinat a localitats de muntanya. El requisit és que la pavimentació s'ha de fer amb asfalt.

Va exposar que es tracta d'una carretera veïnal força transitada que sovint l'Ajuntament hi ha de fer reparacions. Va exposar que quan la nova pavimentació estigui feta, no hi hauran d'estar tan a sobre i els veïns notaran una gran millora.