Una aplicació mòbil aplega tota la informació turística d'interès de la Vall de Camprodon, en un projecte promogut per la Mancomunitat, els ajuntaments i l´estació d´esquí Vallter 2000. L´aplicació, desenvolupada per l'empresa New Ideas & Solutions, es pot descarregar gratuïtament a Google Play i a l´App Store i permet estar al corrent de totes les propostes lúdiques i culturals de la Vall.

Segons el president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Camprodon, Xavier Juncà, «amb aquesta aplicació la Mancomunitat i els municipis de la Vall fem una aposta clara per millorar els nostres canals de comunicació», a través del telèfon mòbil. Vall Camprodon (tal com s´anomena l´aplicació) aspira a ser una important font d´informació tant per a residents com per a visitants, ja que tots els agents que col·laboren en el seu desenvolupament poden publicar-hi la seva agenda d´activitats.

Alhora, l´aplicació conté diferents tipus d´informació per al visitant. En el cas de Camprodon, per exemple, a més de l´agenda es pot accedir a informació bàsica sobre el municipi, els comerços, els equipaments públics, l'allotjament, els establiments de restauració, la informació sobre els principals monuments històrics, les rutes de senderisme i les fonts. Els continguts de cada població els tria el mateix implicat: «Està previst que amb el temps s´unifiquin criteris de continguts, però per arrencar hem preferit que hi hagués més flexibilitat, que cada actorpogués triar i se sentís protagonista», apunta el regidor.

L´aplicació també té un servei de notificacions, que de moment funciona per a Android.