L’Ajuntament de Riudaura en el seu darrer ple va aprovar per unanimitat el projecte de reforma de l’escola vella. A l’inici del ple, l’alcalde David Jané (Fem Riudaura) va fer un resum del projecte i va indicar que el pressupost de la reforma és de 94.000 €.

Va explicar que la intenció és fer la reforma en 2 fases, per les quals preveuen demanar ajuts separats al Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya.

Jané ha concretat que el projecte preveu fer una sala de reunions a la part de darrere de la planta baixa. A la part de davant hi ha el consultori mèdic.

Ha assenyalat que preveuen adequar el pis superior. Posar-hi tancaments hermètics i adequar el terra, el sostre i les parets. Respecte a la destinació d’aquesta part ha indicat que encara no està decidida.

La reforma plantejada en el darrer ple serà la darrera part de la recuperació de l’edifici de la vella escola per utilitats públiques. L’edifici va deixar de fer servei el 2007, quan es va obrir la nova.

Des de llavors, l’Ajuntament hi ha arreglat la teulada i hi ha posat en servei un dispensari mèdic. Aquest darrer fet li ha permès suprimir el que tenia a l’Ajuntament i que provocava concentracions de veïns en un mateix edifici.