La Germandat Artur Mundet de Sant Antoni celebra aquest cap de setmana una nova edició de la seva festa anual, que arriba a la 68a edició. Aquesta entitat històrica de Sant Antoni, nascuda com una mútua de previsió social als anys 30, programa per a aquest cap de setmana diverses activitats lúdiques i d'oci obertes a tota la ciutadania. La festa de la Germandat comença avui a les sis de la tarda amb l'espectacle infantil Sant Jordi al revés a càrrec de l'associació La Minúscula i seguirà a la nit amb el concert d'havaneres i cançó marinera amb el duet La Vella Lola i el cantautor Josep Andújar SÉ.

La festa seguirà demà al matí amb sardanes amb la Cobla Osona, davant de l'espigó de l'Amistat a les 11.30 hores. A partir de les 12.30 hores serà l'hora de la missa en record del fundador de la Germandat, Artur Mundet i Carbó, cerimònia que serà cantada per Escalem Coral. Diumenge a la tarda es tancarà la festa anual amb la representació de l'obra de teatre Trampa Morta, d'Ira Levin, a càrrec de la companyia Toc Toc Teatre Laurona.

Aquestes activitats estan organitzades per la Germandat Artur Mundet de Sant Antoni amb la col·laboració de l'Agrupació Teatral Benet Escriba i de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

La Germandat Artur Mundet va néixer l'any 1934 com a mútua de previsió social, gràcies a les aportacions econòmiques de l'empresari i filàntrop Artur Mundet Carbó. Mundet va nèixer a Sant Antoni i va fer fortuna a Mèxic com a empresari del sector del suro i amb la creació del Sidral Mundet, que va ser el refresc més popular del país nord-americà.