Costa Brava Hotels de Luxe ha decidit sumar-se a l´Any Europeu del Patrimoni Cultural, com ha sigut declarat aquest 2018, amb una proposta que aplega dues accions culturals: la música i la gastronomia. Del 20 d´abril al 8 de juny, s´estrena el festival Gastronomy & Music, que permetrà disfrutar dels menús elaborats pels xefs dels restaurants dels establiments de Costa Brava Hotels de Luxe i de la música de set artistes emergents de l´escena actual catalana. Es tracta de músics de jazz, blues i soul, seleccionats acuradament per a l´ocasió.

Durant el «Gastronomy & Music», els jardins, salons i terrasses dels hotels seran el marc d´aquestes nits màgiques. Els concerts i àpats se celebraran preferentment en divendres i els preus per persona oscil·laran entre els 60€ i 90€, depenent de quin establiment hoteler es tracti.

Amb aquest esdeveniment, els hotels de la marca pretenen fer una picada d´ull a les glamuroses vetllades que als anys 60 animaven les terrasses dels millors establiments de la Costa Brava. Aquest és el sentit que té aquesta aposta conjunta, que es durà a terme durant 9 setmanes.

Un total de set artistes catalans de diferents gèneres i seleccionats acuradament, formaran part de la banda sonora de la primera edició del Gastronomy & Music.

Sara Terraza. Atreta per la potència i autenticitat de les grans veus del gènere, les seves cançons agafen forma de pop-soul amb una intensitat que arriba al cor dels oients. Solista del Cor Geriona, és coneguda pel programa de TV3 Oh Happy Day.

Damià Olivella. Amb un timbre de veu dúctil i mal·leable i amb cançons que beuen del folk i del soul a parts iguals, és en directe quan la seva música resulta més poderosa. Una de les carreres més sòlides del folk-pop català.

Marta Pérez. Cantant i compositora, ha tret un disc en solitari amb temes de pop-folk en anglès. És una enamorada del directe. Per ella, «cada concert és únic i genera una màgia sempre diferent».

Ju. Viu la música des de petita i ha col·laborat amb músics de tots els estils. El seu disc «El món es mou», amb ritmes de funky, jazz i reggae, l´ha consolidat com una de les artistes amb més projecció de l´escena actual.

Eduard Gener. La proposta de Gener és una mena de creuament molt original entre la música negra i la cançó d´autor. Soul, swing i rhythm and blues agitats amb el caràcter de l´autor per crear un combinat únic.

Kaué i Ricka. Duet de pop-jazz mediterrani, amb elements de soul. Els dos components, molt joves, transmeten pura alegria en els seus concerts, basats en temes propis i algunes versions.

Helena Rosich i Alexandre Carbonell. Amb la complicitat del pianista Alexandre Carbonell, Rosich posa veu i sentiment a una tria de composicions de jazz i blues; una música rica i plena de matisos, ideal per desplegar una variada gamma de sentiments.