Alumnat de 3r d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) del Centre Escolar Empordà, de Roses, va organitzar divendres una desfilada benèfica a favor de Càritas dins el projecte d'aprenentatge i servei que realitzen aquest curs. A més de recollir diners amb un berenar solidari, l'activitat també volia promocionar les donacions de roba, mostrar la qualitat del rober de Càritas i difondre la seva tasca.

El disseny de la passarel·la va anar a càrrec dels estudiants de 1r del cicle d'Activitats comercials, amb l'ajuda de Marta Herrera de Nice Empordà i la col·laboració de la maquilladora Mariana Jorba i el fotògraf Toni Trueba.

Tal com va informar el centre, l'objectiu del projecte d'aprenentatge i servei de 3r d'ESO és treballar amb entitats socials properes dedicades a col·lectius amb necessitats específiques i aprendre de la seva experiència. Per això, al llarg del curs cada alumne col·labora activament amb tres organitzacions que tria de manera voluntària. A banda de Càritas, el centre també treballa amb la Fundació Roses contra el càncer, el CAR joves de Roses, l'entitat per a persones amb discapacitats Fadir, la residència d'avis Fundació Pi i Sunyer i la llar d'infants de l'escola.