El ple de la Diputació va aprovar per unanimitat oferir als ajuntaments una línia de subvencions perquè puguin executar inversions en habitatges destinats a polítiques socials. En total, la Diputació aporta 300.000 euros per millorar la qualitat dels habitatges per l'adequació de les instal·lacions d'aigua, electricitat, gas i de sanejament; l'arranjament de banys i cuines; l'optimització de l'aïllament i dels tancaments, i repassos de pintura, revestiments, mobiliari i paviment.

En paral·lel, també va donar llum verda a l'aprovació inicial del projecte de millora del tram de la GIV-5041 que uneix el nucli de Molins i el nou pont de la Muga. L'actuació es durà a terme al terme de Pont de Molins i tindrà un cost de 978.607,04 euros (IVA inclòs). La carretera té una longitud de 7.296 metres i una amplada d'uns 5 metres (exceptuant un tram ja condicionat), que resulta insuficient per a les necessitats dels usuaris de la via. PDeCAT, ERC, PSC i IdS van votar a favor i la CUP es va abstenir.

Finalment, es va aprovar per unanimitat modificar les bases reguladores de les subvencions per a actuacions per nevades, arran de les condicions excepcionals d'aquest hivern, augmentant l'import màxim subvencionable per a despeses corrents i excloure'n les sol·licituds que no arribin a l'import mínim de subvenció.